blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG numbertwo
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
I WANT YOU FOR SVK ARMY
Number Two



SECTOR
pridal Number Two 20.2. 2010 o 21:20



''Na stranke sector.sk vladne korupcia a vetsina ludi, hlavne adminou mi pripomina fasistickych vojakou bojujucich za zlo.Cize su zastancami super teplej konzoli z nazvom X-Box 360, ktora ma gamepady zalozene na technologii 18 storocia funguju na baze trapnich tuzkovych bateriek.''

 

 

 

Prostrednictvom tohoto clanku chcem zohnat ludi ktori by boli ochotny spisat peticiu na znovu zalozenie [koncentracno-rekreacnych taborou] do ktorych by boli tito bezohladny ludia zatvarany na dobu neurcitu, kym by sa nenaucili brat ohlad aj na ostatnych hracov tzv. [Gamerov] ktory prezentuju hernu konzolu PlayStation ktora mnohym z nas zmenila dovolim si napisat zivot uz v jej zaciatkoch.

 

 

Pise PS3 funboy.

-mne sa paci konzola Playstation je ovela lepsia ako X-Box.

 

Odpisuje X-Box admin.

-hej ty sedliak co to tu vypisujes ja mam moc a tim padom ty davam ban na 1000 rokou a este raz ta tu uvidim urazat X-Box tak si ta najdem a dam ta popravyt.

 

Takze kazdemu fanusikovy PS3-jky ponukam moznost zapojit sa do hlasovania ktore bude pravidelne, kazdy den kontrolovane. Prispievajte svojimi nazormi alebo napadmi do diskusie tohoto clanku vopred dakujem vsetkym zaujemcom.



Prístupov 2239
Kvalita článku
(76%) hlasov 5

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
SECTOR
[ 20.2.2010] (príspevkov 16)